Shop in onze unieke mix & match collectie
Altijd bereikbaar via E-mail en Whatsapp
Telefonisch dagelijks van 09.00 - 19.00 u.
☎ +316 2138 9287
0

Voor nieuws & tips: Lees onze blog >

Shop in onze unieke mix & match collectie
Altijd bereikbaar via E-mail en Whatsapp
Telefonisch dagelijks van 09.00 - 19.00 u.

Voor nieuws & tips: Lees onze blog >

Zwitscherbox - Oceanbox met Zeegeluiden in 5 kleuren

Productomschrijving

Haal het geluid van de zee in huis! Het geluid van de Oceanbox worden geactiveerd door de sensor en zorgt voor ontspanning en een gevoel van vrijheid. Het ruisen van de golven en het geluid van meeuwen brengen je gedachten naar de zee en het strand.

Het puristische design refereert aan schelpen en schepen. En het exclusieve golfmotief laat je nog meer verlangen het strand en de oceaan!

Het geluid van de Oceanbox wordt geactiveerd door een bewegingssensor. Hij reageert ook als het licht aan of uit gaat. Twee zeegeluiden zorgen voor afwisseling. Het volume is traploos instelbaar.  Geschikt voor iedere ruimte in huis, woonkamer of badkamer, of op het balkon. De Oceanbox haalt het de oceaan overal naartoe.

Klik hier om het geluid van de Oceanbox te beluisteren.

  • merk: Relaxound
  • afmeting: h 115 x b 108 x diepte 50 mm
  • gewicht: 253 gram
  • materiaal: kunststof
  • activering: bewegingssensor (reageert ook op verandering van licht)
  • geluid: 100 seconden oceaan geluiden
  • batterij: oplaadbaar via USB-kabel (meegeleverd)

1% for the planet
Het netwerk 1% for the planet roept bedrijven op een bijdrage te leveren aan het behoud van het milieu. Relaxound doneert 1% van de totale jaaromzet aan twee milieuorganisaties: in Duitsland steunen zij de vereniging Bergwaldprojekt, die zich inzet voor het behoud en verzorging van het bos. In India, waar de productiefacaliteit zich bevindt, gaat een deel van de donatie naar Sadhana Forest. . Het belangrijkste doel van dit ecologische project is het vullen van grondwaterreservoirs om de teelt van voedsel mogelijk te maken en te voorkomen dat de dorpelingen naar stedelijke sloppenwijken migreren. Onder de hashtags #alltogether en #fortheplanet volg je de organisatie op social media en kom je alles te weten over lopende projecten.

 

Shop en bestel de Zwitscherbox vogelhuisjes veilig online in onze webshop of koop direct in onze winkel in De Pijp in Amsterdam. Heb je een vraag over dit product of wil je persoonlijk advies? Stel je vraag via de mail: [email protected], stuur een berichtje via Whatsapp, of bel ons direct +316 2138 9287

Eerder bekeken

Zwitscherbox - Oceanbox met Zeegeluiden in 5 kleuren
Zwitscherbox -Oceanbox met Zeegeluiden in 5 kleuren

Haal het geluid van de zee in huis...

Haal het geluid van de ...

Op voorraad
€49,00
Toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »