Shop in onze unieke mix & match collectie
Altijd bereikbaar via E-mail en Whatsapp
Telefonisch dagelijks van 09.00 - 19.00 u.
☎ +316 2138 9287
0

Voor nieuws & tips: Lees onze blog >

Shop in onze unieke mix & match collectie
Altijd bereikbaar via E-mail en Whatsapp
Telefonisch dagelijks van 09.00 - 19.00 u.

Voor nieuws & tips: Lees onze blog >

Door Bryan, 15 juni 2023

NU IN DE WEBSHOP: Istanbul shampoo en conditioner met introductie korting

Wij hebben onze collectie Istanbul uitgebreid met de heerlijke shampoo en conditioner van Atelier Rebul. 

Maak van de badkamer je eigen spa met de complete lijn Istanbul verzorgingsproducten. Naast de vloeibare handzeep, douchegel en bodylotion nu dus ook de aantrekkelijke en exotische geur in je haren èn uitsluitend gemaakt van natuurlijke oorsprong! (Geen parabenen, ftalaten, sulfaat of kunstmatige kleurstoffen)

INTRODUCTIE AANBIEDING: Koop nu de Istanbul Shampoo + Istanbul Conditioner samen met 10% korting! (Tik op de link en scroll naar onder op de productpagina voor de aanbieding)

De shampoo en conditioner zijn geformuleerd met kostbare oliën en extracten en geparfumeerd met de kenmerkende geur van Istanbul voor een sensationele badervaring. 

De haarzeep en crème spoeling zijn verrijkt met de wonderbaarlijke en helende Sandelhout-olie uit de Kruidenbazaar en geformuleerd met Kokosolie, Avocado-olie en 17 verschillende plantenextracten om je haar zachter, gladder en vrij van pluis te maken.

Sandelhout-olie is een eeuwenoud traditioneel ingrediënt dat recentelijk opnieuw is ontdekt vanwege de talloze voordelen. Het heeft antioxidante, ontstekingsremmende, antivervuilende en huidverhelderende eigenschappen. De antioxidanten helpen schade veroorzaakt door vrije radicalen te verminderen, voeden en hydrateren de droge huid.

Istanbul-Geur-&-Noten
Over de geur Istanbul
De geur opent met de glinsterende tonen van bergamot en onthult een glamoureuze en magische wereld met de luxe en warme, kruidige tonen van kaneel, saffraan en kruidnagel. De verleidelijke bloemengeuren in de harttonen worden vermengd met violet, jasmijn en zwarte orchidee. Tot slot ontmoeten de basisnoten van vanille, amber, muskus, ceder, patchouli en sandelhout de charmante oude boom om een blijvende indruk achter te laten.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »