Shop in onze unieke mix & match collectie
Altijd bereikbaar via E-mail en Whatsapp
Telefonisch dagelijks van 09.00 - 19.00 u.
☎ +316 2138 9287
0

Voor nieuws & tips: Lees onze blog >

Shop in onze unieke mix & match collectie
Altijd bereikbaar via E-mail en Whatsapp
Telefonisch dagelijks van 09.00 - 19.00 u.

Voor nieuws & tips: Lees onze blog >

Door Bryan, 1 juni 2023

NIEUW HOOFDSTUK: Welkom bij onze blog 'Nieuws & Tips'

We zijn nu een aantal weken druk bezig om onze nieuwe webshop vorm te geven en wij zijn best trots met het resultaat tot nu toe, zeker als je weet dat we vrijwel zonder kennis van zaken zijn begonnen. 

Onze prioriteit was om naast een opvallende en overzichtelijke site, vooral een klantvriendelijke webshop te bouwen, die past bij onze kleurrijke winkel en goede service. We vinden het belangrijk dat je in enkele klikken komt waar je wezen wilt en dat je ons eenvoudig kan bereiken als je vragen hebt of persoonlijk advies wil. En als je wat meer tijd hebt dat er ook wat nieuws valt te ontdekken.

Nu vinden we dat is het tijd geworden om naast foto's en filmpjes op Instagram ook een online blog te starten waarin we je iets meer inhoudelijk nieuws, tips en aanvullende informatie over onze producten kunnen geven en tevens op de hoogte kunnen houden van onze online acties. Zo wordt het overzichtelijker voor jou en kom je misschien ook vaker even langs om te kijken wat voor nieuwe items en leuke aanbiedingen we hebben.

Dit is voor ons weer een nieuw hoofdstuk van tekst schrijven en we hopen natuurlijk op wat leuke reacties en wellicht hebben jullie vragen, opmerkingen of tips voor ons. Die kan je hieronder achter laten.

Liefs van ons,
Frits, Elly, Bridget en Bryan
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »