Shop in onze unieke mix & match collectie
Gratis verzending in NL vanaf € 75,-
Levering in Benelux binnen 3-4 dagen*
☎ +316 2138 9287
0

Voor nieuws & tips: Lees onze blog >

Shop in onze unieke mix & match collectie
Gratis verzending in NL vanaf € 75,-
Levering in Benelux binnen 3-4 dagen*

Voor nieuws & tips: Lees onze blog >

Door Bryan, 23 februari 2024

NET BINNEN: Nieuwe collectie Okkia zonnebrillen

Deze week zijn zijn de nieuwe lichtgewicht 'soft-touch' zonnebrillen van het Italiaanse merk Okkia binnengekomen. De collectie voor het komende seizoen is helemaal up-to-date met nieuwe modellen en kleuren.

Okkia zonnebril TOKYOOkkia zonnebril LAURO

De stijlvolle unisex zonnebrillen dragen super comfortabel door het lichte gewicht en een zeer zacht aanvoelend montuur. Ze zijn ontworpen om zich gemakkelijk aan te passen aan ieder gezicht waardoor je ze langdurig kan dragen en echt Italiaans design voor een zeer betaalbare prijs!

Je kan ze vanaf nu bestellen voor €24.95 in de webshop >

 

Het merk Okkia werd opgericht door een groep jonge designers die geloven dat mode en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Ze gebruiken alleen duurzame materialen voor de productie van hun zonnebrillen, zoals biologisch afbreekbaar acetaat, gerecycled plastic en hout. Dit zorgt niet alleen voor een milieuvriendelijke productie, maar geeft de zonnebrillen ook een unieke en natuurlijke uitstraling.

Shop en bestel je woonaccessoires veilig online in de webshop of koop direct in onze winkel. Heb je een vraag over dit product of wil je persoonlijk advies? Stel je vraag via de mail: [email protected], stuur een berichtje via Whatsapp, of bel +316 2138 9287
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »