Bijzondere 'mix & match' collectie
Gratis verzending vanaf € 75,-
Levering binnen 3 dagen*
☎ +316 2138 9287
0

Voor nieuws & tips: Lees onze blog >

Bijzondere 'mix & match' collectie
Gratis verzending vanaf € 75,-
Levering binnen 3 dagen*

Voor nieuws & tips: Lees onze blog >

Door Bryan, 18 juli 2023

DUURZAAM: Hergebruik van verpakkingsmateriaal

Dagelijks versturen wij alle online bestellingen per post, en natuurlijk is onze grootste zorg dat het artikel onbeschadigd bij onze klanten wordt bezorgd. Om duurzaam met onze ecologische voetafdruk om te gaan, maken we zoveel mogelijk gebruik van bestaand verpakkingsmateriaal.

Wanneer we zendingen ontvangen van onze leveranciers, bewaren we het karton en papier dat nog in goede conditie verkeert voor hergebruik. Daarmee verminderen we niet alleen de hoeveelheid afval, maar beperken we ook de behoefte aan nieuwe verpakkingsmaterialen. Op deze manier dragen we bij aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

We blijven zoeken naar manieren om ons bedrijf milieuvriendelijker te maken en hopen ook anderen te inspireren hetzelfde te doen. Natuurlijk lukt het niet om alle bestellingen op deze manier te versturen, maar alle beetjes helpen.

Dus mocht er dus een pakket bezorgd worden met een andere opdruk of een verdwaalde sticker neem hem dan met een gerust hart in ontvangst. Het gaat tenslotte niet om de doos, maar om de inhoud!

doos

Shop en bestel je woonaccessoires veilig online in onze webshop. Heb je een vraag over een product of wil je persoonlijk advies? Stel je vraag via de mail: [email protected], stuur een berichtje via Whatsapp, of bel ons +316 2138 9287

        ♥♥♥
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »