Shop in onze unieke mix & match collectie
Altijd bereikbaar via E-mail en Whatsapp
Telefonisch dagelijks van 09.00 - 19.00 u.
☎ +316 2138 9287
0

Voor nieuws & tips: Lees onze blog >

Shop in onze unieke mix & match collectie
Altijd bereikbaar via E-mail en Whatsapp
Telefonisch dagelijks van 09.00 - 19.00 u.

Voor nieuws & tips: Lees onze blog >

Door Bryan, 17 april 2024

NU IN DE WINKEL: Nieuwe beeldjes van Lammers en Lammers

De nieuwe beeldjes van de zusjes Lammers staan online. Naast de bekende pupkes en kleine jongens zitten er ook prachtige nieuwe ontwerpen speciaal voor Moederdag bij. Alle beeldjes staan nu in de webshop. Wacht niet te lang met bestellen want ze zijn zeer gewild!

Lammers en Lammers Puntmuts Love Mom - Jongen Meisje

Check hier de hele collectie  >

 

Lammers en Lammers is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn prachtige en unieke 'Dutch design' porseleinen kunstwerkjes. Het merk is opgericht door de zusjes Lammers en Lammers, die sinds 1994 samenwerken aan hun creaties. De poppen van Lammers en Lammers hebben een herkenbare stijl met een zeer verfijnde afwerking, vaak met mooie Delfts blauwe beschildering en prachtige gouden accenten. Het merk maakt gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap om stukken te creëren die zeer decoratief en collectable zijn.

TIP: Giet een laagje schelpenzand in je beeldjes, daardoor komt het zwaartepunt wat lager te liggen en zullen ze steviger staan (verkrijgbaar bij de dierenwinkel).

 

Shop en bestel Lammers en Lammers porselein veilig online in onze webshop of koop direct in onze winkel in Amsterdam. Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Stel je vraag via de mail: [email protected], stuur een berichtje via Whatsapp, of bel +316 2138 9287

        ♥♥♥
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »