Kleurrijke 'mix & match' collectie
Gratis verzending NL vanaf € 75,-
Levering binnen 3-4 dagen*
☎ +316 2138 9287
0

Voor nieuws & tips: Lees onze blog >

Kleurrijke 'mix & match' collectie
Gratis verzending NL vanaf € 75,-
Levering binnen 3-4 dagen*

Voor nieuws & tips: Lees onze blog >

Door Bryan, 2 december 2023

INTERVIEW: Elly Maasland in Vrouw Magazine - De Telegraaf

De Telegraaf 2 december 2023

Elly Maasland in Vrouw bijlage - Telegraaf 2 december 2023

Aan de slag voor Sint en kerst

Feestelijke pakjes? Dan zit je bij Elly Maasland (74), de moeder van Bridget, helemaal goed. Ze was al gepensioneerd, maar nog wel vol plannen en dus runt ze met man, zoon én dochter de leukste  cadeauwinkel van Amsterdam. 

Inpakken kost… 
‘Vooral heel veel tijd, maar de klanten vinden het echt heel leuk als we het doen. Mijn zoon Bryan doet het ’t mooiste en met zoveel geduld. Hij vindt het een onderdeel van onze service, dus besteedt hij er veel aandacht aan. Bridget staat zo vlak voor de feestdagen ook in de winkel om een handje te helpen. Frits en ik doen samen de inkoop en het online gedeelte, maar we zijn ook nog iedere dag wel even in de shop in De Pijp.’
 
Mooie pakjes maken… 

‘Leerde ik in de tijd dat we nog lingeriezaken hadden. Toen maakten we er ook altijd een heel mooi cadeautje van. Nu zet ik thuis strikken in elkaar die we later in de winkel gebruiken. Echt sinterklaaspapier hebben we niet (kerstpapier wel), maar we pakken het altijd sfeervol en feestelijk in.’

De decembermaand… 

‘Is echt drukker dan normaal, dus dan zijn we nog vaker in de winkel te vinden. Daarnaast merken we dat er meer online wordt besteld als het kouder wordt. En ook die aankopen kunnen mooi ingepakt worden. Ja, het is af en toe flink aanpoten maar zo ontzettend leuk! Ik zal niet zo snel achter de geraniums gaan zitten. Door te blijven werken, staan Frits en ik gelukkig nog steeds midden in het leven.’

Sint helpen we graag…

‘Maar zelf vieren we het niet echt meer. Mijn jongste kleinzoon Mees is inmiddels ook al 15 jaar. Daarbij ben ik zelf op 6 december jarig, dus het is sowieso al feest. We doen wel een klein cadeautje, maar geen surprises ofzo. Kerstavond vieren we wel altijd met elkaar, dat is gezelliger. Maar als ik heel eerlijk ben, heb ik zelf niet zoveel met de feestdagen. Mijn ouders ben ik al lang kwijt en die verplichte familiedagen hebben daardoor ook wel iets treurigs voor mij.’

Eigenlijk gingen we…

‘Vijf jaar geleden met pensioen. We waren destijds al met onze kleding- en lingeriewinkels in Den Haag gestopt. We hadden er dertien, maar het was op een gegeven moment genoeg. Daarna produceerden we nog wel kledingmerken, totdat we besloten om helemaal te stoppen. Maar ja, toen kwam het idee voorbij om een interieur- en woonwinkel te beginnen en ik kon het toch niet laten. Het leek me zo ontzettend leuk om dat te doen en de hele familie was meteen enthousiast. Het was echt een schot in de roos. Ik denk dat we dit blijven doen totdat we omvallen!.’

♥♥♥
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »