Bijzondere 'mix & match' collectie
Gratis verzending vanaf €75,-
Levering binnen 3 dagen
☎ +316 2138 9287
0

Voor nieuws & tips: Lees onze blog...

Bijzondere 'mix & match' collectie
Gratis verzending vanaf €75,-
Levering binnen 3 dagen

Voor nieuws & tips: Lees onze blog...

Melting Pot - Mokken Flora Japonica (set/4) in Cadeaubox

Productomschrijving

Prachtig handgemaakte set van vier grote mokken met blauw-wit gekleurd bloemmotief in een mooie cadeaudoos, geschikt voor magnetron en vaatwasser.

De Flora Japonica-collectie is geïnspireerd door Nederlandse botanici door het terugbrengen van nieuwe plantensoorten in Japan, eeuwen geleden. Het gaat allemaal over het verkennen en bewonderen van Japanse flora. Nationale schatten zoals de fijnbladige esdoorn, de hartvormige katsura, mooie witte dennenbomen en een van de oudste stenen aarde, de ginkgo biloba, heeft een plaats gevonden in onze collectie. Temidden van deze prachtige bomen vind je nog een Japans fenomeen: de dansende kraanvogels.

Inhoud: 4x Mokken 380ml
Afmeting: Ø8.5 x 10.2cm
Materiaal: Porselein
Kleur: Blauw-Wit
Levering: In cadeaudoos

De creatieve kruisbestuiving tussen Japan en de Nederland dateert uit de 16e en 17e eeuw toen het Nederlands geïmporteerd porselein uit de Oriënt. De Nederlanders hebben Delfts blauw ontwikkeld, dat in de loop van de tijd zo populair werd, was een feit zijn eigen artistieke interpretaties uit Japan in return.

Met Tokyo Design Studio vieren we deze cross-culturele samenwerkingen uit het verleden en voeg een nieuw hoofdstuk toe door te geveneen unieke Europese draai aan het traditionele Japanse patroon en servies ontwerp.
De meeste van onze producten worden gemaakt in Japan via een ambachtelijke methode geperfectioneerd over de laatste 400 jaren. Onze producten zijn twee keer gebakken, daarna in één kleur per stuk opgemaakt, geglazuur en
opnieuw gebakken. Gedurende het hele proces een zorgvuldige kwaliteit controle wordt toegepast bij elke Tokyo Design Studio product is van de hoogste kwaliteit.

Eerder bekeken

Melting Pot - Mokken Flora Japonica (set/4) Cadeaubox
Melting Pot -Mokken Flora Japonica (set/4) Cadeaubox

Prachtig handgemaakte set van vier...

Prachtig handgemaakte s...

Op voorraad
€49,95
Toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »