Glasschilderij We are all Famous 160x80cm

Glasschilderij We are all Famous 160x80cm

Op dit EXTRA GROTE schilderij zie je verschillende beroemdheden in een chique kamer afgebeeld in een setting van Het Laatste Avondmaal. 

Het heldere glas geeft een prachtige, heldere diepte aan de kleuren van de foto. Het is geen plexiglas (plexiglas krast veel sneller), maar 4 mm dik gehard glas. Hierdoor komt de afbeelding nog mooier uit en blijft langer helder en krasvrij. 

Wordt geleverd inclusief ophangsysteem.

Fotoprint op glas

Voor een redelijk bedrag een echt kunstwerk aan de muur

Vermijd ook felle lampen zoals spots die rechtstreeks op de glasplaat schijnen. Dit reflecteert in het glasoppervlak, waardoor de afbeelding minder goed zichtbaar is.

Wees voorzichtig bij het ophangen van de glasplaat. Het betreft echt glas. Dit glas is gehard glas en dat kan veel hebben. Het zal niet gauw breken of krassen. Maar een scherp voorwerp of oppervlak kan de fotolaag aan de achterkant van de plaat wel bekrassen of deels openhalen. Dus let hierop bij het ophangen aan de wand.

 

Kan alleen in de winkel opgehaald worden. Wil je het bezorgd hebben stuur ons dan een bericht. De prijs is exclusief evt. verzendkosten

[email protected]

€229,00

+ -

Beschikbaarheid: Op voorraad (1) | Levertijd: 1 a 2 werkdagen

Bekijk Reviews (2)

Prachtige en exclusieve collectie

Geleverd binnen 3 werkdagen

Gratis Verzending vanaf € 50,-

Beoordelingen 219 / 9.8